10 تا از بهترین رستوران های توکیو

فهرست مطالب

رستوران‌های توکیو به خاطر شوقنین‌ها مشهورند؛ افرادی که به یک مهارت خاص تا حد وسواس تمرکز می‌کنند. این سرآشپزها زندگی خود را به کوچک‌ترین جزئیات غذا اختصاص می‌دهند: دمای بهینه روغن برای سرخ کردن، بافت ایده‌آل برنج سوشی، و برشته کردن ایده‌آل آناجی کبابی. این تعهد طولانی‌مدت، توکیو را از سایر شهرهای بزرگ غذایی دنیا متمایز می‌کند و باعث شده تا استمرار زیادی در صحنه رستوران‌ها وجود داشته باشد؛ برخی از اولین رستوران‌های توکیو نیز سوشی، تمپورا و آناجی را سرو می‌کردند، همراه با اویاکودون (مرغ و تخم‌مرغ روی برنج)، سویا، سوکی‌یاکی، تنکاتسو و دیگر تخصص‌هایی که هنوز هم در رستوران‌ها یافت می‌شود. هرچند توکیو به خاطر چند مکان بسیار معتبر که بدون معرفی از یک مشتری ثابت نمی‌توان به آن‌ها دسترسی داشت، شهرت دارد، بازدیدکنندگان می‌توانند در سراسر این شهر، چیزهای زیادی برای دوست داشتن پیدا کنند، از جمله روندهای محبوب در اوینگیری، آشپزی تایوانی و همبرگرهای گریل‌شده که به جای نان با برنج سرو می‌شود.

با توجه به اینکه ین (واحد پول) در پایین‌ترین سطح خود در برابر دلار در ۳۸ سال اخیر قرار دارد، غذا خوردن و اقامت در هتل‌ها از همیشه مقرون‌به‌صرفه‌تر است، بنابراین زمان مناسبی برای بازدید از توکیو است. بزرگ‌ترین چالش برای بازدیدکنندگان هنوز هم رزرو در رستوران‌های کوچک است؛ کارکنان هتل‌ها در این زمینه کمک‌کننده‌اند و همچنین اپلیکیشن‌هایی مانند Pocket Concierge و Table All نیز مفید هستند. و اگر از ترمینال سه فرودگاه هاندا پرواز می‌کنید، خوش‌شانس خواهید بود چون می‌توانید از Prime Sake آخرین جرعه ساکه، از Tsurutontan یک کاسه نودل نهایی یا از Konga اوینگیری برای پرواز خود تهیه کنید.

 

1. رستوران یاکومو ساریو (Yakumo Saryō)

Yakumo Saryō
برای شروعی تازه در روز، از صبحانه ژاپنی در Yakumo Saryo خود لذت ببرید. این خانه چای که توسط معمار شین‌ایچیرو اوگاتا طراحی شده، فضایی آرام برای صبحی از آرامش فراهم می‌کند. صبحانه ست آساچا (چای صبحگاهی) شامل انواع چای، پودینگ، ماهی، ترشی‌ها، سوپ میسو و واگاشی (شیرینی‌ها) است. رزرو الزامی است.

    • آدرس: خیابان یاکومو ۳-۴-۷، شهر مگورو، توکیو ۱۵۲-۰۰۲۳، ژاپن
    • شماره تماس: 03-5731-1620

 

2. رستوران آمبره (L’ambre)

L'ambre
در چند دقیقه‌ای از ایستگاه شینجوکو، L’ambre که در سال 1950 افتتاح شده، به مشتریان این امکان را می‌دهد که به زمان‌های گذشته برگردند و تجربه‌ای از کیساتن‌های قدیمی داشته باشند. کافه دارای سقف بلند، صندلی‌های مخمل قرمز و موسیقی کلاسیک است و فضای مناسبی برای لذت بردن از نوشیدنی‌های قهوه، پیراشکی پیتزا، ساندویچ‌های تن و تخم‌مرغ، و کیک‌ها فراهم می‌کند. اقلام منوی رترو شامل ژله قهوه با بستنی و خامه نیز هست.

    • آدرس: خیابان شینجوکو ۳-۳۱-۳ (B1F-1F)، منطقه شینجوکو، توکیو، ۱۶۰-۰۰۲۲
    • شماره تماس: 03-3352-3361

 

3. رستوران تاماوارای (Tamawarai)

Tamawarai

در توکیو متخصصان زیادی در زمینه سوپا وجود دارند، اما تعداد کمی از آن‌ها قادرند نودل‌هایی به اندازه Tamawarai با طعم و رضایت‌بخش تهیه کنند. هر دسته از نودل‌هایی که تهیه می‌شود – خمیری دست ساز که برش داده می‌شود، و بیشتر با گندم سیاه تهیه می‌شود. این رستوران رزرو نمی‌پذیرد، بنابراین ، معمولاً باید برای ورود به رستوران تا یک ساعت در صف بایستید.

    • آدرس: خیابان جینگومائه ۵-۲۳-۳، توکیو، توکیو ۱۵۰-۰۰۰۱، ژاپن
    • شماره تماس: 03-5485-0025

 

4. رستوران ایستن شین کوجو (Isetan Shinjuku)

Isetan Shinjuku
هیچ بازدیدی از توکیو بدون گشت و گذار در دپاشیکو – سالن‌های غذایی که در طبقات زیرین اکثر فروشگاه‌های بزرگ قرار دارند – کامل نمی‌شود. Isetan در شینجوکو با جلال غذاهای گورمت خود، از جمله واگاشی‌های محلی (شیرینی‌های ژاپنی) در کنار قنادی‌های ساداهارو آوکی، ژان-پل وین و پی‌یر هرمه، بی‌نظیر است. می‌توانید در محیط خود رستوران غذا بخورید یا سفارش خود را به صورت بیرون بر تهیه کنید.

    • آدرس: خیابان شینجوکو ۳-۱۴-۱، شینجوکو، توکیو، ۱۶۰-۰۰۲۲، ژاپن
    • شماره تماس: 03-3352-1111

 

5. رستوران اونیگری مانما (Onigiri Manma)

Onigiri Manma
Manma، یک فروشگاه اوینگیری (توپ برنج)، در سایه فروشگاه بزرگ Isetan شینجوکو قرار دارد. اوینگیری غذایی کلاسیک و راحت است، اما جاذبه Manma پرکردن‌های منحصر به فرد آن است: گزینه‌های محبوب شامل «مادر و کودک» با ماهی سالمون گریل شده و تخم‌مرغ، گوشت چرخ‌کرده با زرده تخم‌مرغ، و بیکن با پنیر خامه‌ای است.به همراه پیش غداهایی که واقعا لازم است، سوپ ماسو و تسوکیمونو (ترشی‌ها) هستند. نشیمن غیررسمی در رستوران است، بنابراین همه در جایگاه اول برای تماشای کارکنان در حال تهیه توپ‌های برنج بزرگ نشسته‌اند. برای نشستن باید صبر داشته باشید، اما همچنین می‌توانید سفارش‌های بیرون‌بر را (که معمولاً سریع‌تر هستند) به پارک شینجوکو گیوئن نزدیک ببرید و از غذای خود لذت ببرید.

  • آدرس: توکیو، شهر شینجوکو، شینجوکو، خیابان ۳-۱۴-۲۳، طبقه ۱
  • شماره تماس: 03-6457-7877

 

6. رستوران پیتزا مارومو (Pizza Marumo)

Pizza Marumo
سرآشپز یوکی موتوکورا از آشپزخانه سنتی ژاپنی به خاطر افتتاح Pizza Marumo جدا شد. موتوکورا پیتزاهای خود را نه ناپلی و نه رومی، بلکه به سبک توکیویی تعریف می‌کند. خمیر پیتزا برشته شده با بافتی شبیه به کیک‌های برنج گریل شده تازه، غذایی راحت برای بسیاری از مشتریان ژاپنی است. منوی گسترده شامل کارپاچوی واگیو، سبزیجات تنوری و لیستی طولانی از پیتزاها است. این رستوران پیتزاهای کلاسیک و همچنین نسخه‌های خاص ژاپنی را که مواد غذایی با طعم اومامی مانند کاتسوبوشی (پوسته ماهی دودی)، کومبو (جلبک)، قارچ شیتاکه یا توفو ترش‌شده و تقریباً پنیر را شامل می‌شود، ارائه می‌دهد.

    • آدرس: توکیو، شهر شیبویا، ابی‌سومی‌نامی، خیابان ۱-۱۱-۱۳، ساختمان ابی‌سویو، طبقه ۱
    • شماره تماس: 03-6683-1973

 

7. رستوران دن (Den)

Den
این رستوران دو ستاره میشلن و رتبه اول آسیا در فهرست 50 رستوران برتر جهان را به خود اختصاص داده است. غذاهای این رستوران نوآورانه است، با ایده‌های جسورانه و شوخ‌طبعی در سنت رسمی کاسیکی ژاپنی. انتظار داشته باشید که در پیش‌غذا فوا گرا و در سالاد خود مورچه‌ها را ببینید.

    • آدرس: خیابان جینگومائه ۲-۳-۱۸، منطقه شیبویا، توکیو، ۱۵۰-۰۰۰۱، ژاپن
    • شماره تماس: 03-6455-5433

 

8. رستوران یاکوتوری ایمای (Yakitori Imai)

Yakitori Imai

یاکیتوریا (رستوران کباب) به نام Takashi Imai است. تمام صندلی‌ها به سمت آشپزخانه باز و وسیع او هستند، بنابراین می‌توانید آشپز هارا در حال کار بر روی اجاق مشاهده کنید. علاوه بر سیخ‌های مرغ عالی، ایما معمولاً فهرستی از گوشت‌های ممتاز مانند کبوتر فرانسوی ارائه می‌دهد. همچنین انتخاب گسترده‌ای از سبزیجات گریل شده و لیستی قابل توجه از شراب‌های طبیعی نیز وجود دارد.

    • آدرس: توکیو، منطقه شیبویا، جینگومائه، خیابان ۳-۴۲-۱، ساختمان روزا بیانکا، طبقه ۱
    • شماره تماس: 070-8397-7655

 

9. رستوران افرسنس (L’Effervescence)

L'Effervescence
توکیو به خاطر داشتن برخی از بهترین غذاهای فرانسوی خارج از فرانسه شناخته شده، بخشی از آن به خاطر این است که سرآشپزهای محلی با بهترین‌های جهان آموزش دیده‌اند، همانطور که شینوبو نامائه در L’Effervescence با میشل براس همکاری کرده است. این رستوران با استفاده از محصولات برتر، حس افتخار به خدمات خوب خود، علاقه مندان زیادی پیدا کرده است، به علاوه مکان آرام آن.

    • آدرس: خیابان نیشی‌آزابو ۲-۲۶-۴، توکیو، توکیو ۱۰۶-۰۰۳۱، ژاپن
    • شماره تماس: 03-5766-9500

 

10. رستوران بوتاگومی (Butagumi)

Butagumi
در توکیو هیچ‌کجا مانند Butagumi که در خانه ای سنتی دو طبقه با ۶۰ سال قدمت واقع شده، تنکاتسو (پورتکسر شده سرخ شده) با کیفیت ارائه نمی‌شود. در اینجا، شما برش‌های پریمیوم را با انتخاب از چندین نژاد قدیمی منطقه‌ای دریافت می‌کنید که به زیبایی قهوه‌ای طلایی پخته شده و با کلم رنده شده و سس مخصوص خانگی سرو می‌شود.

  • آدرس: خیابان نیشی‌آزابو ۲-۲۴-۹، توکیو، توکیو ۱۰۶-۰۰۳۱، ژاپن
  • شماره تماس: 03-5466-6775

 

نتیجه گیری:

مجموعه‌ای از رستوران‌های برتر توکیو شامل گزینه‌های متنوع از صبحانه ژاپنی در Yakumo Saryo، کافه‌های قدیمی در L’ambre، نودل‌های خوشمزه در Tamawarai، غذاهای گورمت در Isetan، اوینگیری‌های خاص در Onigiri Manma، پیتزاهای توکیویی در Pizza Marumo، تا غذاهای نوآورانه و برجسته در Den و غذاهای کبابی در Yakitori Imai، همه نشان‌دهنده عمق و تنوع فرهنگی و غذایی توکیو هستند.

همچنین، رستوران‌های فرانسوی معتبر مانند L’Effervescence و تخصصی‌ترین رستوران‌های تنکاتسو مثل Butagumi از دیگر مکان‌های برجسته‌ای هستند که تجربه‌ای فراموش‌نشدنی از غذاهای توکیو را ارائه می‌دهند.

بازدید از این رستوران‌ها و تجربه غذاهای متنوع، می‌تواند خاطراتی شگفت‌انگیز از سفر به توکیو بسازد و به شما این امکان را می‌دهد که با عمق فرهنگ غذایی ژاپن آشنا شوید.

اشتراک گذاری نوشته در:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات
دسته بندی ها

ESC را فشار دهید تا بسته شود